Азия и Австралия
ИНДИЯ – Златен триъгълник - 5 нощувки РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
 
 
Тръгване от: София, България
 
цена от
1764 лв.
7 дни / 5 нощувки
Транспорт: Самолет
 
Тип изхранване:  HB - Закуска и вечеря
 
Дати: 

ИНДИЯ – ЗЛАТНИЯТ ТРИЪГЪЛНИК

 

ДЕЛХИ – ДЖАЙПУР – АГРА

 

5 нощувки

 

Потвърдени полети

 

 

7 дни / 5 нощувки

 

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, на база закуска и вечеря, с включени летищни такси, за резервации до 30.10.2018 г.

 

Дата:

Човек в двойна стая

Единична стая

Трети възрастен

Дете от  2 - 11,99 г. настанено с 2-ма възрастни

20.02 – 26.02

2040  1764

2488  2288

2040  1764

1671  1521

13.03 – 19.03

2040  1764

2488  2288

2040  1764

1671  1521

 

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:

-         Самолетен билет София –Истанбул – Делхи/ Делхи - Истанбул – София с Turkish Airlines;

-         Летищни такси;

-         Регистриран багаж до 30 кг;

-         2 нощувки със закуски и вечери в хотел Radisson Blu Paschim Vihar 5* в Делхи или подобен;

-         1 нощувка със закуска и вечеря в хотел Crystal Sarovar Premiere 5* в Агра или подобен;

-         2 нощувки със закуски и вечери в хотел The Fern An Ecotel 4* в Джайпур или подобен;

-         Всички турове по програмата са включени в пакетната цена;

-         Трансфер летище – хотел – летище с лицензиран автобус;

-         Представител на туроператора с български език за целия престой.

-         Екскурзоводско обслужване на място с превод на български език;

-         Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с ДЗИ;

 

Цената не включва:

-        Лични разходи;

-        Входна виза за Индия на стойност 48 щатски долара. Върху таксата от 48 щ.д. се начисляват 2.5 % банкови такси. Таксата не подлежи на връщане независимо от решението по заявлението;

-        Музикална шоу-програма от Тадж Махал – Опознайте Мохабат – 26 евро на човек;

-        разходи от личен характер;

-        храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата;

-        В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

-        Застраховка Отмяна на пътуване при ЗАД Алианц – България, бул. Княз Дондуков №59, 1504 гр. София, представителство 307 София ООД.

 

Полетно разписание:

Превозвач: Turkish Airlines

София – Истанбул – 16:00 ч. – 18:20 ч.

Истанбул - Делхи –  20:55 ч. – 05:15 ч.

 

Делхи – Истанбул – 06:55 ч. – 11:30 ч.

Истанбул - София – 14:55 ч. – 15:05 ч.

 

Трансфер: летище- хотел – летище

Продължителност - около 1 час в посока с организиран трансфер с автобус.

 

Резервации:

Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.

Краен срок за плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

 

Условия за прекратяване на договор:
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.

Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.

Припрекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка,  ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.

           

ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.

ПЪТУВАЩИЯТ  дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.

ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия  пакет включително.

 

 

ВАЖНО:

1.      Туроператорът си запазва правото да прави промени на програмата или авиокомапнията, както и часовете на полетите.

2.      Минимален брой за провеждане на програмата – 25 души.

3.      Групата се потвърждава до 20 дни преди отпътуване.

4.      Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.

5.      Моля, да имате предвид,че за пътуването е необходим международен паспорт с валидност не по-малко от 6 месеца преди датата на отпътуване.

6.      Индийската страна не изисква задължителни ваксини, освен ваксина против жълта треска за лица, посетили през последните 6 дни държави, в които е разпространено това заболяване (главно африкански и латиноамерикански държави).

 

ДОКУМЕНТИ и ВИЗОВ РЕЖИМ:

 

Важно! Моля, да имате предвид, че е необходимо всички клиенти да задвижат издаването на входна виза самостоятелно. Процедурата може да бъде извършена онлайн. На следният сайт можете да намерите подробна информация: https://www.mfa.bg/bg/embassyinfo/india

 

За притежателите на обикновен паспорт е необходима виза за влизане на територията на Република Индия. Виза може да бъде заявена пред посолството на Република Индия в София или електронно, чрез достъп до интернет страницата https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html . Чрез посочения електронен адрес могат да бъдат заявени три тип виза - т. нар. e-Tourist виза, e-Medical виза, e–business виза.

 

Пътуващите за Индия следна да имат паспорт с валидност от минимум 6 месеца, считано от датата на влизане в страната. При наличие на валидна индийска виза в паспорт с изтекла валидност, визата може да бъде използвана, ако се представи нов валиден паспорт.

 

Алгоритъм на действие за e-Tourist виза:

1. Попълване на електронен формуляр;

2. Заплащане на такса от 48 щ.д. за граждани на Република България;

3. Получаване на одобрение;

4. Задължително разпечатване на хартия на полученото одобрение;

5. Пристигане на едно от определените 24 летищав страната, на които се обработва е-Tourist виза -  Ахмедабад, Амритсар, Багдогра, Бангалор, Каликут Ченай, Чандигарх, Кочин, Коимбатор, Делхи, Гаяа, Гоа, Гувахати, Хайдерабад, Джайпур, Калкута, Лукноу, Мангалор, Мумбай, Нагпур, Пуне Тиручирапали, Тривандрум, Варанаси; и три пристанища – Кочин, Гоа, Мангалор.

6. Събиране на биометрични данни от граничните служители;

7. Полагане на виза;

8. Влизане на територията на Република Индия.

 

Приложими условия спрямо заявителите на е-Tourist виза:

Паспортът на лицето трябва да има валидност поне 6 (шест) месеца след датата на влизане в страната;

Визата може да се заяви между 4 и 120 дни преди самото пътуване, например, ако гражданин заяви виза на 1 септември, възможни дати за пътуване са 5 септември до 2 януари;

Валидността на визата ще бъде 60 дни, считано от датата на пристигане;

Влизане на територията на Република Индия може да бъде осъществено единствено през горецитираните 24 летища и 3 пристанища. Излизане от Република Индия може да бъде осъществено от всяко ГКПП;

Цел на пътуването може да бъде туризъм, среща с приятели или роднини, краткотрайно лечение, бизнес;

Пътуващите трябва да имат билет отиване и връщане или билет, с който да продължат пътуването си, както и достатъчно средства за престоя си в Република Индия;

Върху таксата от 48 щ.д. се начисляват 2.5 % банкови такси. Таксата не подлежи на връщане независимо от решението по заявлението;

е-Tourist виза може да се ползва само два пъти в годината;

Издадената е-Tourist виза, е-Business виза са двукратни, e-Medical виза е трикратна. Електронните визи не подлежат на удължаване или промяна на основанието и не са валидни на определени територии с ограничен достъп -http://mha1.nic.in/foreigDiv/PAP.html

В случай на нужда за допълнителна информация могат да бъдат използвани телефон 0091 11 24300666 или e-mail - indiatvoa@gov.in

Считано от 2 юли 2009 г. притежателите на валидни български дипломатически и служебни паспорти могат да влизат, излизат и да преминават транзит през територията на Република Индия без виза за краткосрочни визити с престой до 90 (деветдесет) дни в рамките на всеки 6 (шест) месеца.

Съгласно индийското законодателство промяна на вида на визата (напр. от туристическа в студентска или в бизнес и обратно) не може да бъде осъществена на място в Индия; при необходимост от такава промяна чужденците следва да напуснат страната и да кандидатстват отново за съответния тип виза в посолство на Индия.

В крайни случаи и след доказване на необходимост, престоят по визата може да бъде продължен на място в регионалната служба за регистрация на чужденци - РСРЧ (Foreigners Regional Registration Office – FRRO), преди да е изтекла визата.

Посещаващите Индия с туристическа виза, на които е било разрешено повторно влизане в страната преди изтичане на двумесечния период от последното им отпътуване, са задължени да се регистрират в РСРЧ в срок до 14 дни.

Чужденците, които влизат в Индия със студентска, работна, изследователска, медицинска или мисионерска виза със срок на валидност повече от 180 дни, задължително трябва да се регистрират в РСРЧ в срок до 14 дни след влизането си в страната независимо от продължителността на престоя си.

 

Внимание! Пътуващите за Индия следва да имат паспорт с валидност от минимум 6 месеца, считано от датата на влизане в страната. В паспорта Ви трябва да има поне една цяла свободна страница, за да може върху нея да бъде положена входната виза за страната. На гърба на тази страница не следва да има друга положена по-рано виза, освен печати от граничен контрол.

 

 

 

ПРОГРАМА

 

ДЕН-1 – СОФИЯ – ИСТАНБУЛ - ДЕЛХИ

Среща на летище София. Полет за Делхи през Истанбул в 18:20 ч. с Turkish Airlines. Полет от Истанбул за Делхи в 20:55 ч.

 

ДЕН – 2 – ДЕЛХИ

Около 05:15 ч. сутринта пристигане в Делхи. Среща с водача на групата на летището за трансфер и настаняване в хотел Radisson Blu Paschim Vihar 5* или подобен.

Комбинирана панорамна обиколка на Делхи по време, на която ще посетим Стария Делхи със своята 300-годишна стена около града, построена от Император Шах Джахан, носеща неговото име и по време, на който Делхи е столица на страната. По време на обиколката ще преминем покрай Червената крепост построена от червени пясъчни камъни, ще преминем през някогашния императоски булевард Чанди Чоук, който днес е най-оживената търговска зона в град и ще продължим за панорамна обиколка на Новия Делхи. Новата столица изградена по дизайн на Сър Едуард Лутенс, където ще разгледаме: Резиденцията на Президента – Ращрапати Бхаван и сградите на Секретариата – центъра на цялата правителствена активност до края на булевард Раджапат, където се намира 42-метрова арка - „Вратата на Индия“ и сградата на Върховния съд. По време на обиколката ще посетим 12-вековната историческа крепост Кутаб-Минар, която е с височина от 72,5 метра и е изцяло ръчно изработена, а железният стълб, устоява на опустошенията на времето без да има дори ръжда по себе си за 1500 години. След което ще се отправим към Мавзолея на император Хумаюн. Гробницата е построена от жената на император Хумаюн – Хамида Бану Бегум или още наричана Хаджи Бегум, като строителството започва през 1569г. – 14 години след смъртта на императора. Архитекта на проекта е Мирак Мирза Гияс. Това е първият отличителен примен за яркия мугалски архитерктурен стил, който бива вдъхновен от Персийската архитектура. Връщане в хотела за вечеря и нощувка.

 

ДЕН – 3 – ДЕЛХИ – ДЖАЙПУР (265 КМ / 5-6 ч.)

Закуска в хотела. Отпътуване за Джайпур. Пристигане и настаняване в хотел The Fern An Ecotel 4* или подобен. Свобдно време. Вечерта ще се отправим за посещение на Храма Бирла Мандир или още познат като Лаксми Нараян, за да станем свидетели на Аарти церемония (преклонение пред боговете). Храмът Лаксми Нарая или Бирла Мандир се намира в Храмовия комплекс Моти Дунгри, разположен на малък хълм, на около 6 км от центъра на град Джайпур. Храмовият комплекс е много известен сред любителите на този тип архитектура и най-вече сред поклонниците. Бирла Мандир е не много стар, но изключително известен храм, заради своята величествено-красива архитектура. Хиндуисткият храм е посветен на Бога Вишну и неговата съпруга Богиня Лаксми. В храма могат да се видят и отделни светилища на други, различни хидуистки богове и богини. Връщане в хотел The Fern An Ecotel 4* или подобен за вечеря и нощувка.

 

ДЕН – 4 – ДЖАЙПУР

Закуска в хотела. Сутрешно посещение на Амбър Форт, яздейки богато украсени слонове или с джип. Амбър Форт е дворец с класическа и до някъде, романтична архитектура, който се намира в най-големия по площ щат в Индия - Раджастан.  Солидните стени на двореца, на пръв поглед, може да не изглеждат красиви, но крият истински Рай отвътре. Миниатюрите, изрисувани по стените изобразяват ловни и военни сцени. Тук могат да се видят още скъпоценни камъни и огледала вградени в мазилката.  Във вътрешността на Джак Мандир се намира и небезизвестната Шееш Махал – стая, на която четирите й стени и таван са напълно покрити с блестящи огледални парченца, които са специално донесени от Белгия. По пътя към укреплението ще спрем за кратко за снимки при Двореца на ветровете – Хава Махал.

След обяд посещение на Градския дворец на Махараджата и някогашна кралска резиденция, част от която днес е  превърната в музей.  Малка част от двореца все още се използва от кралското семейство в Джайпур. Сградата е построена с укрепителен корпус. Градският дворец заема почти 1/7-ма част от града. Една от най-големите атракции в двореца е Музея на Арсенала, в който се помещават внушителен брой пистолети, кобури, мечове, пушки и ками, някога използвани от кралското семейство.

По-късно ще посетим Джантар Мантар – най-голямата обсерватория в света. Обсерваторията се намира в близост до Градския дворец и помещава в себе си 17 огромни уреда, голяма част от които все още могат да се използват. За желаещите, ще има възможност да се насладят на разходка с рикша по време на обиколката на града.

Връщане в хотел The Fern An Ecotel 4* или подобен за вечеря и нощувка.

 

ДЕН – 5 – ДЖАЙПУР – АГРА (235 км / 5ч.)

Закуска в хотела. По-късно ще отпътуваме за Агра по пътя, за който ще посетим селцето Абанери със своя впечатляващ стъпаловиден кладенец и Фатехпур Сикри – градът на победата.

Абанери или първоначално назоваван Аба Нагри, което в превод означава Градът на светлината е построен през IX век от Крал Раджа Чанд от Кралство Гурджар. Селцето добива своята известност, заради стъпаловидния кладенец и храмът Харшат Мата, който се намира в близост до него. Тук съществува легенда, според която селото е кръстено на Богинята Харшат Мата, известна със своята ведрина и щастие, които разпрострирала из цялото село. Именно поради тази причина селото носи името Абанери. Пътят ни ще продължи към следващата точка – Фатехпур Сикри. Разположен на 40 км от Агра, изоставеният град Фатехпур Сикри бил построен от Император Акбар през 1569г. Императорът направил Фатехпур Сикри своя столица и градът бил изпълнен с живот за 14 години, но след като Император Акбар напуснал града, той бавно започнал да обезлюдява и разрушава. Пристигане в Агра и настаняване в хотел Crystal Sarovar Premiere 5* или подобен. Вечеря и нощувка.

 

ДЕН-6  - АГРА – ДЕЛХИ (205 км / 4 ч.)

Закуска в хотела. Сутрешно посещение на Тадж Махал (1631 - 1653), една любовна история овековечена в бял мрамор, построена от Шах Джахан в памет на неговата обична съпруга Мумтаз Махал, за да съхрани нейните тленни останки, която реално е най-добре запазената и красива гробница в света. Тя е най-добре описана от поета Едуин Арноуд, като „ това не е просто архитектурно творение, като останалите сгради, това е страстен манифест на императорската любов, изписана върху жив камък“. Това чудо на архитектурата е истински шедьовър с идеални пропорции, което свидетелства за уменията на близо 20 000 занаятчии, събрани от Персия, Турция, Франция и Италия, на които им били нужни цели 17 години, за да завършат тази „ Любовна поема от мрамор“. (Тадж Махал е затворен за посещение всеки петък.)

По-късно, посещение на Агра Форт, паметник, включен в списъка на ЮНЕСКО. Той се намира на 2,5 км от Тадж Махал. Дворецът по-лесно би бил описан като стенния град. Зад забранените стени от червен камък стоят дворци, които могят да разкажат историята за Моголската империя.

Отпътуваме за Делхи. Пристигане и настаняване в хотел Radisson Blu Paschim Vihar 5* или подобен.

Вечеря и нощувка.

 

ДЕН-7

Трансфер до летище Делхи за полет до Истанбул. Прекачване за полет до София. Прибиране в София около 15:05ч.

 

 

 

 

Radisson Blu Paschim Vihar 5*

Делхи

 

https://www.radissonblu.com/en/hotel-newdelhipaschimvihar

 

Radisson Blu Paschim Vihar 5* е перфектният избор за всички, които биха искали да посетят Новия Делхи, без да се притесняват от градския трафик. Хотелът се намира на по-малко от 30 минути от центъра на новото Делхи. Само на няколко километра се намират и метростанциите: Peera Garhi и Janakpuri, с които бързо може да се достигне до забележителностите в града, до близкия търговски център или Международното летище Indira Gahdh. Хотелът е удобно разположен в близост до околовръстен път, от където бързо и лесно може да се достигне до търговските центрове или до известния пазар Rajouri Garden. Хотелът е идеалното място както за бизнес пътувания, така и за екскурзии.

 

Хотел

Radisson Blu Paschim Vihar 5* предлага настаняване от по-висок клас. Просторните стаи и апартаменти дават спокойствието след натоварения ден, а допълнителните удобства, като безплатният Wi-Fi интернет допринасят за него. Когато желаете да вечеряте или просто лека закуска, можете да се възползвате от четирите варианта, които предлага хотела, като денонощно отворения ресторант, който се намира на 2-ри етаж, в изискания чаен салон, свежа напитка от Oro или сладкарски изделия от Cupcakes. Като допълнително удоволствие за гостите, на тяхно разположение има също така салон за масаж, СПА, външен басейн с гледка към града, фитнес център и бизнес център. Radisson Blu Paschim Vihar 5* предлага изискани места както за големи, така и за малки сватбени празненства.

 

Стаите

Хотелът разполага със 178 просторни стаи и 21 елегантни апартамента, всички обзаведени в нео-готически стил в комбинация с комфортно обзавеждане. Стаите са с големина от около 36м² и максимално настаняване от 2-ма възрастни. Просторните стаи са съчетание от красив дизайн и допълнителни удобства в грижа за своите гости за постигането на един незабравим престой. Благодарение на големите прозорци, стаите са озарени от естествена светлина.

Допълнителни удобства:

-                                      LCD TV със сателитни канали;

-                                      Елекронен сейф;

-                                      Работно бюро с удобен стол;

-                                      Телефон с директна линия;

-                                      Ютия и дъска за гладене;

-                                      Стилна баня със сешоар;

-                                      Избор между голяма спалня или 2 отделни легла;

-                                      Удобства за приготвяне на чай и кафе;

-                                      Бутилка вода и закуска, като комплимент от хотела;

-                                      Минибар.

 

Удобства и услуги

-                                      СПА център;

-                                      Фитнес център;

-                                      Бизнес център със секретарски услуги и конферентни зали;

-                                      Външен басейн.

 

Конферентни зали

Независимо дали плануване малка бизнес среща или голямо празненство, разнообразните съоръжения могат да бъдат пригодени за Вашите нужди. Тук се намират едни от най-известните конгресни зали в Западен Делхи, които разполагат със собствен паркиг и 33 000 кв.м площ, побиращи до 1500 гости.

Бъдете домакин на голям прием в една от нашите 4 бални зали или отпразнувайте Вашият специален ден в красивата сватбена зала Olympus, разположена на 7 етаж. За по-малки събития можете да запазите банкетните зали Crystal или Onyx, идеални за групи от 50 до 120 души, или една от нашите конферентни зали за гости до 25 души. Отдаденият персонал на хотела би могъл да Ви асистира в кетъринга, цветните аранжименти и паргинга, за да впечатлите своите гости.

 

Ресторанти и барове

Хотелът предлага от автентична индийска кухня до по-специфична японска тепаняки кухня. Ястията, сервирани в ресторанта на хотела ще отговорят на всеки вкус подобаващо. Radisson Blu Paschim Vihar 5* предлага избор от местни и европейски специалитети в денонощно отворения ресторант Level 2. За желаещите следобедна закуска, могат да посетят Чаения салон, а за вечеря на тяхно разположение ще бъде ресторант Indyaki с неповторим индийски привкус. Като допълнение за гостите, те ще могат да завършат вечерта с лакомства или кафе в Cupcakes.

Работно време:

Закуска на блок-маса: от Понеделник до Петък – 06:30 – 10:30 ч.; Събота и Неделя – 06:30 – 11:00 ч.

Обяд на блок-маса: от Понеделник до Събота – 12:30 – 15:00 ч.; Неделя – 12:30 – 16:00 ч.

Вечеря на блок-маса: 19:30 – 23:00 ч. (ежедневно)

 

В барът на хотела – Oro, гостите ще могат да опитат от нощния живот на Новия Делхи без дори да напускат комфорта на Radisson Blu Paschim Vihar 5*. Като допълнение, барът предлага меню от вкусни мезета, тип тапас, изискани вина и международни алкохолни напитки.

Работно време: 16:00 – 20:00 ч.happy hour (ежедневно).

 

Crystal Sarovar Premiere 5*

Agra

 

https://www.sarovarhotels.com/crystal-sarovar-premiere-agra/

 

Crystal Sarovar Premiere 5* е удобно разположен в туристическия център на града, на спокойно и приятно място със забележителна гледка към Тадж Махал. Хотелът разполага с всичко, от което гостите биха имали нужда. Независимо дали сте на почивка със семейството, на бизнес среща или сте поели на приключение с приятели, хотелът предлага комфортна и достъпна за всеки атмосфера.

 

Студио Стаи

Стаите на хотела предлагат топлата атмосфера на домашния уют с всички удобства, които да направят вашия престой вълнуващ. Стаите съчетават перфектната комбинация от лусозен съвременен и класически стил с красиво декориран интериор.

Всички стаи разполагат с:

-                                       Телевизор;

-                                       Уреди за приготвяне на чай и кафе;

-                                       Рузсървиз;

-                                       Пране.

 

Студио Стаи с гледка към Тадж Махал

Стаите са идеалният избор за семейства и за хора, които се задоволят единствено и само с най-доброто. Те предлагат изключителен комфорт.

Всички стаи разполагат с:

-                                       Телевизор;

-                                       Уреди за приготвяне на чай и кафе;

-                                       Рузсървиз;

-                                       Пране.

 

Премуим Стаи с гледка към Тадж Махал

Премиум стаите предоставят пищната елегатност на дървените подове, комфортните мебели и голяма спалня или две отделни легла. Стаите предлагат най-добрите удобства, но „черешката на тортата“ е кошницата с плодове, която е като комплимент към гостите.

Всички стаи разполагат с:

-                                      Телевизор;

-                                      Уреди за приготвяне на чай и кафе;

-                                      Рузсървиз;

-                                      Пране;

-                                      Кошница с пресни плодове.

 

Делукс Стаи

Този тип стаи предоставят на гостите изоболие от естествена светлина, лично прострастно и сигурността за един незабравим престой.

Всички стаи разполагат с:

-                                       Телевизор;

-                                       Уреди за приготвяне на чай и кафе;

-                                       Рузсървиз;

-                                       Пране.

 

Удобства и услуги

-                                       Фитнес център;

-                                       Басейн;

-                                       Детска зона за игра;

-                                       Уреди за приготвяне на чай и кафе в стаите;

-                                       Бутилирани води в стаите;

-                                       Личен сейф;

-                                       Сателитна телевизия.

 

Удобства и услуги срещу доплащане

-                                       Пране;

-                                       СПА услуги;

-                                       Мини бар;

-                                       Бизнес център;

-                                       Доктор на повикване;

-                                       Туристическо бюро;

-                                       Трансфери.

 

Конферентни зали

В Crystal Sarovar Premiere 5* планирането и организирането на всяко събитие е по-лесно. Нашият персонал ще ви даде страхотни идеи и ще ви помогне да планирането всеки един момент, за да можете вие да се отпуснете. Нашият хотел предлага всичко необходимо за успешното организиране на всяко специално събитие, от бизнес срещи, тийм билдинг и по-висока категория социални събития до фамилни събирания. Със своите 3000кв.м. площ  Балната зала Crystal Grand е идеалното луксозно място. Екзотичните менюто на банкетите могат да бъдат трансформарани  от нашите главни готвачи, за да паснат на събития, като корпоративни срещи, обяди с реклама за нови продукти, конференции, лични партита, сватби и още много.

 

Ресторанти и барове

Ресторант Lattice

Започнете деня си с нашата закуска на блок-маса с пресни плодове и различен вид топли ястия. Можете също така да си изберете ястие от A la carte менюто, независимо от часа. Свежите комбинации и новите допълнения към менюто, като домашните ястия и иновативните десерти, правят автентичността и уникалността на ястията отличителен белег на ресторанта.

 

Ресторант Sky Grill

Насладете се на богат избор от барбекю деликатеси и богата блок-маса с пресни салати, предястия и десерти. Ресторантът е точното място, за да се отпуснете на маса край басейна и да се възстановите след тежкия ден.

 

Бар Fizz

Барът сервира най-добрите алкохолни напитки, класически коктейли и безалкохолни коктейли.

 

The Fern An Ecotel 4*

Джайпур

 

https://www.fernhotels.com/the-fern-jaipur.html

 

Джайпур е един млад град, по-млад отколкото повечето хора смятат. Само на 286 години (до 2013 год.), относителна малко години в сравнение с останалите градове в страната. Голяма рядкост е и факта, че се помни самата година на основаване на града, а именно 1727г. Джайпур – крастен на своя основател Махарджа Джай Сингх II, е първият град в Индия, който е планиран да бъде „модерен“ за времето си. Като столица на щата Раджастан, земя на царете, историята на града е изпълнена с легенди за воини. Тези легенди са толкова истински, колкото винаги са били живи, те са втъкани в културата на града.

 

Хотел

The Fern An Ecotel 4* се намира в Раджастан, разположен на 3 км от Международното летище в Джайпур, на 25 минути от центъра на града и ЖП гарата. Хотелът разполага с басейн на покрива на хотела, СПА и луксозни стаи с плазмени телевизори и безплатен паркинг.

 

Стаите

Хотелът разполага с 85 стаи и апартаменти за гости с идеалната комбинацията между комфорт и опазване на околната среда. В дизайнът на хотела могат да се видят традиционните мотиви за региона, както и съвременните линии на модата. За да допринесе за спокойствието на своите гости, хотелът разполага с дървен под, високо ценен от тях.

 

Стая Winter Green

Това е основната категория сред стаите, която предлага две отделни легла или една голяма спалня. Стаите от този тип са модерни и семпли и са най-добрата комбинация между основните бизнес услуи и комфорта. Всички стаи разполагат с:

-                                       31 кв.м площ;

-                                       Контролен панел до леглото (осветление и контакти);

-                                       24-часова топла и студена течаща вода;

-                                       Душ кабина

-                                       Еко принадлежности за баня;

-                                       Международни сателитни канали;

-                                       Централно управление на климатика;

-                                       Работно бюро;

-                                       Няколко разклонителни точки;

-                                       Дълбок гардероб;

-                                       Еко хавлии и чехли;

-                                       Дъска за гладене (на запитване);

-                                       Дигитален сейф;

-                                       Минибар;

-                                       Безплатни вода, чай и кафе;

-                                       Директен телефон;

-                                       ДВД плеър (на запитване).

 

Конферентни зали

Това е идеалното място за Вашите бизнес срещи, събития, конференции, банкети и гала вечери – от презентации до празненства. Премиерното хотелско обслужване ще подсигури идеалното организиране на Вашето събитие. Хотелът предлага устойчиво организиране на всяко събитие, което да гарантира опазването на околната среда, като използва практики, които да спестяват тонове боклук на местните депа.

 

Ресторанти и барове

Ресторант Conversation – е един от най-известните ресторанти в Джайпур, намира са 1-ви етаж и предлага кухня на световно ниво. Ресторантът предлага международна, традицонна Раджащани кухня и индийски ястия. Ресторантът предлага целодневно кафе и а ла карт меню. В ресторанта се сервират закуска, обяд и вечеря на блок-маса с над 50 варианта на индииски, китайски и континентални кухни. Отличителните ястия за този ресторант включват Хориатики, Гръцка селска салата, Овнешко къри, Екзотично тофу и Платото на главния готвач. Подсигурете се и си запазете място за Неделния Брънч, ако вашата ваканция включва и престой в Неделя.

 

Работно време:

Закуска – 07:00 – 10:30 ч.

Вечеря – 19:30 – 22:00 ч.

 

Ресторант Le Gourmet Lounge  - класическа сладкарница, която се намира в лобито на хотела. В ресторантът се сервират Европейски хлебчета, леки закуски, шоколадови бонбони, сладки, хляб, сутрешни печени закуски, киш, сандвичи и млечни шейкове. Сладкарницата приема и специални поръчки за персонални торти, включително и за торти за сватби. Изработват се и персонализирани кошници с храна, храна за вкъщи и лакомства. Специална оферта: 50% отстъпка всяка вечер по време на  Happy Hour-a от 19:00 до 22:00ч. Организират се и сезонни промоции всеки месец, както промозии на торти и хляб от седмичниците специалитети.

 

Работно време: 10:00 – 22:00 ч.

 

Бар Grunch: Fashion & Music Lounge – безусловно най-популярния нощен хлуб в Раджастан. Най-модерният бар в Джайпур се намира в хотела на 1-ви етаж. Барът организира седмични партита с най-известните DJ-и, излъчващи ексклузивни сетове всяка седмица, което прави най-модерното място в Розовия град. Тук можете да опитате любимите си напитки – Grunge Effect, Spin@Fern, B52 и

White Sangria. Колекцията от вина включва голям избор от отлежали вина на световно ниво, както и нови марки вина.

 

Работно време: 19:00 – 23:00 ч.

 

Бар Juaan – намира се на покрива на хотела. Барът сервира Европейска и Континентална кухня.

Работно време: 12:00 – 23:00 ч.